Rummen

hero icon left
hero icon right

Hotellrum

Attendo Park Hotell har 33 hotellrum som är fördelande på fem våningsplan. Våra hotellrum är modernt inredda med bra komfort för att skapa lugn och harmoni under din vistelse. Alla rum är 32 m2 stora och försedda med arbetsplats, TV, WIFI, hårfön, kyl och ett litet pentry. Självklart finns även eget badrum i rummet med dusch och toalett. Strykjärn och strykbräda finns att låna från receptionen.

Alla våra hotellrum är handikappanpassade och utrustade med hjälpmedel som t,ex en vägghängd pall så man kan duscha sittandes, och nerfällbara handtag vid toaletten som kan underlätta så man kan resa sig upp lättare. Tvättstället i badrummet samt pentryt i rummet är placerade så att man kan komma nära med rullstol. Vill du veta mer om faciliteterna på hotellet ber vi dig kontakta oss.

Frukost buffé

OBS! På grund av rådande pandemi har serveras ingen frukostbuffé. Istället för buffé kommer frukostpåsar ställas in på rummen dagen innan.

Efter en godnatts sömn välkomnar vi alla våra gäster till vår härliga frukost buffé för att få en god start på morgonen.

Frukost serveras:

Mån-Fre 07.00-09.00
Lör-Sön 08.00-10.00 (samt helgdagar)

Behöver du allergikost eller annan specialkost vänligen meddela receptionen när du bokar eller någon dag innan er ankomst.

Våra rum

Enkelrum

Rummen har en enkelsäng, bäddsoffa eller sittgrupp samt eget badrum med dusch. Rummet har även ett litet pentry samt en arbetsplats. Det finns möjlighet att ställa in extrabädd och spjälsäng vid behov.  

Dubbelrum

Rummen har två enkelsängar eller en queen size säng, bäddsoffa eller sittgrupp samt eget badrum med dusch. Rummet har även ett litet pentry samt en arbetsplats. Det finns möjlighet att ställa in extrabädd och spjälsäng vid behov.

Familjerum

Rummen har en 2 enkelsängar eller 1 queen size säng, bäddsoffa samt eget badrum med dusch. Rummet har även ett litet pentry samt en arbetsplats. Det finns möjlighet att ställa in extrabädd och spjälsäng vid behov.

Badrummet

Alla våra hotellrum har eget badrum med dusch, toalett och handfat. Här finns även 2 olika badrumsskåp för förvaring samt sminkspegel och hårfön.

Arbetsplatsen

Alla rum har en arbetsplats med stol och skrivbord. Här finns även en TV med ett bra programutbud. WIFI finns i hela hotellet och du använder samma inloggning i rummet.

Kitchenette

Alla rum har ett eget petry med kokplatta, vattenkokare och kyl. Här kan du värma mat och det finns även microvågsugn att låna på hotellet. Köksutrustning kan lånas av hotellet, meddela oss gärna det innan ankomst så det finns färdigt i rummet när ni anländer.

Barn & Extrabäddar

Ett barn under 6 år bor gratis vid användning av befintliga sängar eller sover i förälders säng.

  • Alla barn under 2 år debiteras SEK 150 per natt i babysängar.
  • Alla barn under 6 år debiteras SEK 300 per natt i extrasängar.
  • Alla ytterligare äldre barn eller vuxna debiteras SEK 300 per natt i extrasängar.
  • Max. antal extrasängar i ett rum är 1.
  • Extrasängar och babysängar fås endast på begäran och måste bekräftas av hotellet.