Hoppa till huvudinnehåll

Hotellrum

Attendo Park Hotell har 33 hotellrum som är fördelande på fem våningsplan. Våra hotellrum är modernt inredda med bra komfort för att skapa lugn och harmoni under din vistelse. Alla rum är 32 m2 stora och försedda med arbetsplats, TV, WIFI, hårfön, kyl och ett litet pentry. Självklart finns även eget badrum i rummet med dusch och toalett. Strykjärn och strykbräda finns att låna från receptionen.

Alla våra hotellrum är handikappanpassade och utrustade med hjälpmedel som t,ex en vägghängd pall så man kan duscha sittandes, och nerfällbara handtag vid toaletten som kan underlätta så man kan resa sig upp lättare. Tvättstället i badrummet samt pentryt i rummet är placerade så att man kan komma nära med rullstol. Vill du veta mer om faciliteterna på hotellet ber vi dig kontakta oss.

Frukost buffé

Efter en godnatts sömn välkomnar vi alla våra gäster till vår härliga frukost buffé för att få en god start på morgonen.

Frukost serveras:

Mån-Fre 07.00-09.00
Lör-Sön 08.00-10.00 (samt helgdagar)

Behöver du allergikost eller annan specialkost vänligen meddela receptionen när du bokar eller någon dag innan er ankomst.

Barn & Extrabäddar

Ett barn under 6 år bor gratis vid användning av befintliga sängar eller sover i förälders säng.

  • Alla barn under 2 år debiteras SEK 150 per natt i babysängar.
  • Alla barn under 6 år debiteras SEK 300 per natt i extrasängar.
  • Alla ytterligare äldre barn eller vuxna debiteras SEK 300 per natt i extrasängar.
  • Max. antal extrasängar i ett rum är 1.
  • Extrasängar och babysängar fås endast på begäran och måste bekräftas av hotellet.